1
Επικαιρότητα

Γυναίκα έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Καλαμάτας


Γυναίκα έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Καλαμάτας

Η τρελή πορεία σταμάτησε μπροστά στο Εργατικό Κέντρο όπου η φοιτήτρια μη μπορώντας να συνεχίσει τη διαδρομή της παραδόθηκε στους άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας ενώ παραληρούσε

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία παρακολούθησαν, απόψε λίγο πριν τις 10, καλαματιανοί που βρέθηκαν στο κέντρο της Καλαμάτας όταν φοιτήτρια με ψυχολογικά προβλήματα μπήκε στη θέση του συνοδηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Κανάρη, την ώρα που ο οδηγός προσπαθούσε να ξεκινήσει.

Στην προσπάθεια του τελευταίου να τη βγάλει έξω από το όχημα, η φοιτήτρια μετακινήθηκε στη θέση του οδηγού, πάτησε γκάζι , ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξεκίνησε απτόητη μια τρελή πορεία χτυπώντας 25 αυτοκίνητα στις οδούς Γεωργούλη και  Αριστομένους, δημιουργώντας πανικό, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, αν και πολλοί προσπάθησαν να την σταματήσουν.

Η τρελή πορεία σταμάτησε μπροστά στο Εργατικό Κέντρο όπου η φοιτήτρια μη μπορώντας να συνεχίσει τη διαδρομή της παραδόθηκε στους άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας ενώ παραληρούσε, πράγμα που έδειχνε ότι ήταν εκτός εαυτού.


Πηγή: tharrosnews.gr

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Πηγή : Proto thema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *