Σχέσεις

Λίντσεϊ Λόχαν: Αν είναι έγκυος τότε γιατί καπνίζει;


Λίντσεϊ Λόχαν: Αν είναι έγκυος τότε γιατί καπνίζει;

Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram -Ο πατέρας της λέει ότι την προηγούμενη εβδομάδα του έστειλε μήνυμα λέγοντάς του: «Μπαμπά είμαι έγκυος»

Η ζωή της τις τελευταίες μέρες έχει γίνει άνω κάτω. Η Λίντσεϊ Λόχαν μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Ρώσο επιχειρηματία φαίνεται πώς έχει επιστρέψει στην παλιά της ζωή. 


Η Αμερικανίδα ηθοποιός εθεάθη σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία να καπνίζει ενώ την ίδια στιγμή ο πατέρας της αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι έγκυος.

Ο πατέρας της Μάικλ ισχυρίστηκε ότι την προηγούμενη εβδομάδα και μετά το ξεκατίνιασμα της κόρης του με τον Egor Tarabasov του έστειλε μήνυμα λέγοντάς του: «Μπαμπά είμαι έγκυος».

Οταν πριν από λίγες μέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού τους η Λόχαν είχε αφήσει μέσα από τα tweets της να εννοηθεί ότι είναι έγκυος. Ισχύει δεν ισχύει θα φανεί…

Η ανάρτηση στο Instagram
Η ηθοποιός χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της την οποία συνόδεψε με ένα κείμενο. Γράφει μεταξύ άλλων στο διαδικτυακό της μήνυμα  για τους θαυμαστές της:

Αγαπητοί μου φίλοι. Είμαι καλά. Παίρνω τον χρόνο μου με καλούς μου φίλους. Συγγνώμη που εξέθεσα πρόσφατα τον εαυτό μου με προσωπικά μου ζητήματα. Ενεργούσα κυριευμένη από το φόβο και τη λύπη. Όλοι κάνουμε λάθη. Δυστυχώς τα δικά μου γίνονται γνωστά. Τα τελευταία χρόνια έχω ψάξει βαθιά στην ψυχή μου. Η πρόθεσή μου δεν ήταν να μπερδέψω. Μπορεί τα πράγματα να φτιάξουν, μπορεί και όχι. Εύχομαι να μπορούν να φτιάξουν. Είμαι 30 ετών και μου αξίζει να ζω με ευγένεια και αγάπη. Οχι με θυμό. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου».