Κοινωνικά

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο φως


Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ωστόσο η

οικογένεια, ο στενός του κύκλος, αλλά και πολλοί που ενδιαφέρονται για τον αδικοχαμένη Κρητικό, δεν έχουν ησυχάσει καθώς η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα.

Νέες μαρτυρίες και στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο ντετέκτιβ Κωνσταντίνος Σπύρου με δική του πρωτοβουλία ασχολήθηκε με την υπόθεση και έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία. Μάλιστα, τ’ αποτελέσματα της έρευνας του θα τα παραδώσει στις αρμόδιες Αρχές.

Στον φάκελο αυτό, βρίσκονται φωτογραφίες του νεκρού Βαγγέλη, ενώ το σκεπτικό του είναι: «Η κοιλιά του Γιακουμάκη βρέθηκε απολύτως ανέπαφη. Συνεπώς επιβεβαιώνεται ότι κανένα ζώο ή για την ακρίβεια κανένα μεγάλο ζώο δεν επιτέθηκε στη σορό κα; δεν έχει τραφεί από αυτή. Κτηνίατροι και ζωολόγοι υποστηρίζουν ότι αν στο σώμα είχαν επιτεθεί πτωματοφάγα, ακόμα και αρουραίοι, το πρώτο σημείο που θα δεχόταν επίθεση είναι η κοιλιά».

Σύμφωνα με δήλωσή του δικηγόρου της οικογένειας στον Ελεύθερο Τύπο, δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη. Ο ιδιωτικός ερευνητής στον φάκελο που θα παραδώσει στην ανακρίτρια αναφέρει: «Το μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του Βαγγέλη απείχε ενάμισι μέτρο από τη σορό, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα. Το μαχαίρι αυτό δεν ανήκε στον Βαγγέλη και παρότι είναι ένα αρκετά ακριβό εργαλείο κανένας δεν ανέφερε ποτέ ούτε ότι το έχασε ούτε ότι το έχει αναγνωρίσει ως δικό του. Θεωρούμε πως αν οι Αρχές εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του μαχαιριού θα έχουν βρει τον άνθρωπο που ξέρει να τους πει τι ακριβώς έχει γίνει».

Πηγή: peoplegreece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *