Σχέσεις

Τα συχνά λάθη των μοναχικών 30άρηδων…!


To single status στα 30 παίζει σε άλλη διάσταση! Εκείνοι στάζουν εμπειρία και σκορπούν γοητεία τώρα, όμως πέφτουν και σε θανάσιμα ατοπήματα… Ας πούμε μερικά!

Φέρονται σαν κολλητοί! Είναι γεγονός ότι ο ρομαντισμός της δεκαετίας των 20 περνάει πλέον σιγά σιγά στην ιστορία… Τα ξεκαθαρίσματα του τύπου «Δεν έχουμε σχέση» και «Θέλω μόνο το κορμί σου… γδύσου», πηγαίνουν σύννεφο. Ναι, είναι καλό που τώρα η επικοινωνία είναι πια πιο direct, όμως κάπου πρέπει να κρατιούνται και τα προσχήματα! Άλλο οικειότητα και άλλο αναίδεια! Κοπέλα είναι, όχι το φιλαράκι από το στρατό!

Φλερτάρουν με πολλές … εμφανώς! Δεν έχει σημασία αν είναι κοπέλες που έχουν «ξεμείνει» από το παρελθόν τους ή αν τώρα προσπαθούν να αυξήσουν τις ευκαιρίες για να βρουν το κορίτσι που θέλουν. Η ουσία είναι ότι ξεχνιούνται και παίζουν σε πολλαπλά ταμπλό! Και ναι, υπάρχει ακόμα και η παραίσθηση ότι το πρότυπο «καζανόβα» περνάει και για γοητεία! No comment!

Δείχνουν απελπισμένοι! Έχουν συλλέξει ήδη αρκετές εμπειρίες, καλές και κακές. Συχνά λοιπόν λειτουργούν στο φλερτ επηρεασμένοι κυρίως από τις κακές αναμνήσεις. Σαν αποτέλεσμα δείχνουν ανασφαλείς ή πορωμένοι. Όμως, οι γυναίκες εισπράττουν την ανασφάλεια στον άνδρα ως ανεπάρκεια και δεν τον επιλέγουν εύκολα.

Δεν ξέρουν τι ψάχνουν… Φήμη που συνοδεύει διαχρονικά τις γυναίκες, όμως κοντά στα 30 οι άντρες μπερδεύονται πιο πολύ. Σε αυτή τη χρονική φάση παίζουν για πρώτη φορά μπάλα σε πολλά γήπεδα – επαγγελματικός χώρος, φροντίδα γονέων, συντροφικότητα, σεξ, μετακόμιση μόνος μου, κλπ. Είναι επόμενο λοιπόν να αναζητούν ένα αλλόκοτο κοκτέιλ ρόλων από μια γυναίκα. Θέλουν τη γκόμενα, τη φίλη, τη σύντροφο, τη γραμματέα, τη μητέρα, μια καθαρίστρια, ή και … όλα μαζί! Όμως, κι εκείνη η δύστυχη τι μπορεί να πρωτοπροσφέρει τελικά;

Πηγή: sexipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *