Ομορφιά

Ανοιξιάτικα χτενίσματα! Πάρτε ιδέες!


Η Άνοιξη έχει υπέροχα χρώματα και εικόνες! Είναι η εποχή της φύσης, της χαράς, των λουλουδιών και των χρωμάτων! Για μοναδικές εμφανίσεις και βόλτες όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας δοκιμάστε χτενίσματα που ταιριάζουν στην εποχή και στην ανοιξιάτικη διάθεση!

Πλεξούδες

Οι πλεξούδες έχουν απασχολήσει πολλές γυναίκες και πολλούς κομμωτές τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι μες στη λίστα των πιο αγαπημένων χτενισμάτων για πολύ καιρό ακόμα! Δίνουν ιδιαίτερο στυλ και μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά σας με διάφορους τρόπους! Κάντε μικρές πλεξούδες ανάμεσα στα μαλλιά σας, ή μια πλεξούδα που ξεκινά από τη μια πλευρά και καταλήγει στην άλλη, κάντε μια πλεξούδα σαν στεφανάκι ή μια πλάγια πλεξούδα για ένα γρήγορο κι εύκολο χτένισμα.

Αλογοουρά

Τι πιο εύκολο και στυλάτο από μια αλογοουρά! Μια ουρά χαμηλή να πέφτει στον ώμο ή μια ψηλή που δίνει κομψότητα είναι πολύ απλές λύσεις για να τελειοποιήσετε το στυλ σας. Πιάστε την με ένα όμορφο λαστιχάκι τα χρώματα της Άνοιξης ή βάλτε μια κορδέλα στα μαλλιά σας για να προσθέσετε τις προσωπικές σας πινελιές!

Κοτσιδάκια

Όχι δεν είναι ένα χτένισμα μόνο για μικρά κορίτσια καθώς τώρα μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας δύο κοτσίδες και να τα στολίσετε με κορδέλα ή ιδιαίτερα κοκαλάκια. Οι κοτσίδες είναι χαριτωμένες και κόβουν χρόνια!

Ατημέλητα

Το λουκ που είναι και πάλι στη μόδα είναι το ατημέλητο ή το επιμελώς ατημέλητο. Αφήστε κάτω τα μαλλιά σας όπως είναι και απλώς φτιάξτε τα ελάχιστα να μη φριζάρουν, ή πιάστε τα πρόχειρα όπως θα τα είχατε μες στο σπίτι! Είναι φυσικό και σέξι!

Σπαστά-Κυματιστά

Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά για να κρατήσουν το φυσικό σπάσιμο ή αυτόν τον ελαφρύ κυματισμό που κάνουν! Έπειτα μπορείτε να πιάσετε τα μισά ή τα φέρετε από τη μια μεριά ή να βάλεις μερικά λουλούδια! Τέλειο ανοιξιάτικο λουκ!

Κότσος

Ο αγαπημένος και απίστευτα βολικός κότσος είναι η λύση για όλη την ημέρα! Πιάστε τα μαλλιά σας κότσο είτε χαμηλά είτε ψηλά και αφήστε μερικές αφέλειες να δείχνει πιο ατημέλητο το χτένισμα και εντυπωσιάστε με την απλότητα και την κομψότητα!

Πηγή: my-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *